Bloggere

Thomas TP Pedersen

Thomas "TP" Pedersen

Mit navn er Thomas Pedersen – eller TP, som alle kollegaerne kalder mig. Jeg er direktør og medejer af MCB A/S og har været det siden maj 2008. Jeg vil prøve at skrive ofte på denne blog, og håber det en gang i mellem bliver interessant nok til, at nogen vil læse og kommentere tingene.

 

Bo Hedegaard

Jeg har arbejdet hos MCB siden 2002 og har derfor været med i virksomheden næsten lige fra starten. Min fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores kunder og hjælpe dem til at få mest muligt ud af de kompetencer, vi har i huset. Det er blandet andet disse kompetencer, jeg vil sætte fokus på via mine blogindlæg

 

Morten Overgaard Mønsted

Jeg startede ved MCB i 2009 som webdesigner. Gennem min tid i MCB, har jeg også arbejdet i Vietnam, hvor jeg var leder for produktionen i Hanoi. Mine dage går med at håndtere kundernes projekter på vej igennem produktionen, samtidigt med at jeg hele tiden forbedrer vores kompetencer og kvalitetsniveau.

 

Lars Duelund Sørensen

Jeg står i spidsen for vidensafdelingen hos MCB, hvor jeg igennem de sidste fem år har vejledt og rådgivet 130+  kunder om alt, hvad der er værd at vide om online markedsføring, søgemaskineoptimering, Google Analytics, merchandising osv.


Flemming Clausen Lund

Jeg har siden 2011 arbejdet som e-handelskonsulent hos MCB, hvor jeg har fornøjelsen af at hjælpe vores kunder med alt lige fra SEO, Adwords, Linkbuilding og meget mere. Tidligere har jeg været ansvarlig for at opbygge og drive Bianco Footwear A/S’ webshop og har været ansat ved Bestseller, hvor jeg var med til at opbygge websites for Jack & Jones, Vero Moda, Only m.v.

 

Anne Bank Lindberg

Jeg har arbejdet hos MCB siden 2000. Jeg er uddannet grafiker på et trykkeri, men sidenhen har fokus været design af interfaces og hjemmesider. Jeg har til daglig ansvaret for de grafiske medarbejdere i MCB – fra projektplanlæggelse til kvalitetskontrol.

 

Preben Thrige Andersen

Jeg har arbejdet hos MCB siden april 2013 og er uddannetPreben
grafiker. Siden 2006 har jeg primært arbejdet med digitalt
design og brænder 
for at skabe designs, som ikke blot er flotte,
men også fungerer 
for brugeren.

 

Rasmus Høegh Sørensen

Jeg har været i MCB siden december 2014. Jeg er ansat som rashov
E-Commerce Konsulent, og har fornøjelsen af at rådgive kunder om
digital forretningsudvikling på tværs af bl.a. SEO, Content Marketing,
og SEM. Jeg er uddannet Cand. It. med tilvalg i Retorik.

 

 

 

 

{lang: 'da'}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *