MCBs kunder klarer sig 4 gange bedre end gennemsnittet!

FDIH lancerede fornylig deres årsrapport, hvor de kunne berette om en fremgang på 11 % inden for e-handel i 2012 sammenlignet med 2011. Vi har efterfølgende analyseret tallene for vores egne kunder og resultaterne er forbløffende.

Blandt MCB’s kunder oplever vi en markant større vækst. Væksten er en kombination af vores solide platform samt vores tætte rådgivning og samarbejde med kunderne.

For at sammenligne vores tal med FDIHs generelle branchetal, har vi udvalgt 10 tilfældige webshops, som

  1. alle har været online i både 2011 og 2012,
  2. som minimum har over 300.000 besøgende om året
  3. som udelukkende sælger til slutforbrugerne, altså B2C.

Tilsammen havde de 10 webshops en omsætning på over 75 millioner i 2012, så datagrundlaget er i orden. Vi har ikke medtaget nystartede webshops, som ofte oplever en eksplosiv vækst, hvilket ville pynte unødigt på tallene.

Samlet set har de 10 tilfældige MCB kunder oplevet 51,91 % flere besøg i 2012 sammenlignet med 2011. Det har ført til 39,35 % flere ordrer og en øget omsætning på 44,91 %. Sammenlignet med FDIHs tal så klarer MCBs kunder sig altså 4 gange bedre end gennemsnittet på e-markedet, og så er det vel ikke for meget at konstatere, at MCB’s kunder har succes på nettet – stor succes endda!

Dette er resultater, som jeg personligt er meget stolt af, og jeg ønsker alle vores kunder tillykke med de flotte resultater i 2012. Jeg glæder mig til at være med til at forfine og udvikle jeres løsninger i 2013. Og vi byder naturligvis altid nye kunder velkommen i folden.

signatur (2)

{lang: 'da'}
Dette indlæg blev udgivet i ehandel den af .

Om TP

Mit navn er Thomas Pedersen – eller TP, som alle kollegaerne kalder mig. Jeg er direktør og medejer af MCB A/S og har været det siden maj 2008. Jeg vil prøve at skrive ofte på denne blog, og håber det en gang i mellem bliver interessant nok til, at nogen vil læse og kommentere tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *