Ny hjemmeside og blog

Først og fremmest vil jeg gerne byde velkommen til vores nye blog. Efter lang tids tøven har vi valgt at lave en MCB blog! Lancering af bloggen sker i samme omgang, som vi lancerer en helt ny hjemmeside på mcb.dk.

Vores nye hjemmeside – mcb.dk – er 4. generation. Selvom MCB har eksisteret siden år 2000 (og vi lige siden opstarten har lavet store komplicerede webløsninger), var det ikke før to år senere vi fik vores egen hjemmeside. Hjemmesiden var udelukkende lavet for at ansøge om en partneraftale hos Microsoft 🙂

Efter yderligere et par år fik vi den første rigtige hjemmeside med masser af information om alle vores forretningsområder og produkter.  For ca. 3 år siden udskiftede vi vores designlinie med nyt logo og i den forbindelse fik vi også en ny flot hjemmeside. Her begyndte vi så småt at fokusere på vores to hovedområder – shops og hjemmeside.
Vores helt nye hjemmeside er opbygget omkring to helt konkrete produkter, nemlig MCB Website til dem, der ønsker en hjemmeside uden e-handel (ligesom mcb.dk) og MCB webshop til dem der primært ønsker at sælge produkter på nettet.

Herudover har vi lagt fokus på et område som vi kalder Viden. Viden er kort fortalt alle konsulent- og kursusaktiviteter. Det forholder sig nemlig sådan at vi i dag primært fokuserer på at vores kunder får succes og det betyder også at vi bidrager med en masse viden omkring drift af hjemmesider og webshop – herunder søgemaskineoptimering, markedsføring, optimering af processer og brug af sociale medier.

Et andet område vi har valgt at fokusere på, er vores mange referencer. Vi har over 600 (tilfredse) kunder i MCB og det er vores allerbedste markedsføringsplatform. Det skal være nemt at finde løsninger leveret til virksomheder i nærheden og/eller indenfor samme branche.

Sidst men ikke mindst har vi taget de nye sociale medier i brug. For første gang i historien har vi afsat ressourcer til at Twitte, blogge og opdatere vores egen Facebook side.

Med venlig hilsen,

Thomas Kragelund
Udviklingschef

{lang: 'da'}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *