Amazon

Fordelene ved at sælge på Amazon

For enhver lille virksomhed giver Amazon dem mulighed for at nå ud til og få kontakt med købere over hele verden.

Mængden af ​​kunder på platformen er forbløffende, og det er kun naturligt, at virksomheder vil være en del af det.

Øget salg

Nogle kunder køber mere sandsynligt et produkt fra Amazon, end de ville have gjort hos en anden webshop de aldrig har hørt om før. Amazon lover service af høj kvalitet, der lokker mange kunder til at købe produkter fra deres portal. 

I andre lande rundt om i verden, hvor online shopping ikke har fået så meget trækkraft som det har gjort i Danmark, stoler de fleste på Amazon-platformen. Amazon er et kendt brand for mange mennesker over hele verden. 

Amazon kan også hjælpe dig med at øge størrelsen på din kundebase. De fleste kunder starter på Amazon for at lede efter et bestemt produkt i stedet for at søge på google. Derved kan du udnytte potentialet i at shoppere finder produkter de er interesserede i, og opdager organisk din butik på platformen. 

Hvis de har en god oplevelse af at købe i din butik, er der en stor chance for, at de kommer tilbage for at handle i din butik igen.

 

Udvid din butik internationalt

Det er nemt at udvide din butik globalt med Amazon Seller Central. Amazon har i øjeblikket tilstedeværelse i 13 forskellige lande. Men det stopper ikke global tilstedeværelse, da de er i stand til at sende til mere end 100 lande verden over. 

Hvis du vil begynde at sælge dine produkter i et andet land, er der et par skridt at tage inden du begynder at udbyde dine varer internationalt:

  • Beslut hvilke områder i verden du vil udvide til
  • Registrer din virksomhed på det marked
  • Vælg hvilke produkter der skal udbydes
  • Opret din subscription for fullfilment og transfer.
  • Brug Amazon Seller Central til at styre dit salg og din virksomhed 

Hvis du opretter en fortegnelse på et Amazon-site der er lokalt på et bestemt marked, kan de hjælpe dig med ordreudførelse og lokal kundeservice. Det tager en stor del af byrden af ​​dig, når du beskæftiger dig med internationale kunder. 

 

Reducerede marketingomkostninger

For at nå et stort antal kunder behøver du ikke investere mange penge i marketing. Du skal implementere visse strategier for at skille sig ud fra konkurrencen, som Amazon er er meget fyldt med. 

Der er et par måder, du kan reklamere for dine produkter på Amazon:

  • Sponsored brands
  • Sponsored products
  • Sponsored display

Afhængigt af din produktniche og hvor meget konkurrence du har, kan du komme i gang med at sælge ret hurtigt . Optimering af dine produktsider øger sandsynligheden for, at dine produkter vises øverst på søgeresultatet. 

 

Du har IKKE brug for et stort lager

Send alle dine produkter til Amazon og få virksomheden til at gemme dem i deres lagre i opfyldelsescentre.
De håndterer alt omkring emballage og forsendelser til dine kunder og fjerner derved en stor udfordring for dig. Ud over at du ikke behøver at huse alle dine produkter ét sted, behøver du heller ikke beskæftige dig med forsendelse af dine varer. 

Du vil være i stand til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, såsom at nå ud til kunder og undersøge nye produkter, der skal sælges.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

16. september 2021

Hvad er det nye Shopify Markets?

Du behøver ikke at være den næste Jeff Bezos, med drømme om at oprette en virksomhed med en global rækkevidde. Men i nutidens forbundne verden er det faktisk blevet en realitet at sælge ud over dit lokale marked. Derfor er det ikke længere bare ønsketænkning.

Men er din virksomhed overhovedet klar til at sælge i udlandet? Selvom du måske elsker ideen, kan det nemlig også være, at du føler dig skræmt over udsigten til at konvertere dit websted, så det opfylder kravene fra et globalt publikum.

Heldigvis er der nu hjælp at hente med den nye lancering fra Shopify, Shopify Markets. 

18. juni 2021

Apple’s iOS 15 vil ændre din e-mail markedsføring

Så skete det! Mail Privacy protection kommer! 

Apple har meldt ud, at der med den kommende iOS 15 opdatering vil ske ændringer i den måde, vi sporer den enkelte forbrugers adfærd i e-mails på.

Men hvad betyder det for dig? Skal e-mail droppes? Eller er der en løsning?

18. juni 2021

Shopify login - alt du bør vide

Der er mange privilegier ved at eje en webshop, og med Shopify kan du nyde godt af flere af dem. 

Du kan fx via dit Shopify login styre din Shopify Webshop uanset, hvor du befinder dig. Du kan se produkter, kontrollere lagerbeholdning, administrere kundeservice og endda ændre butiksindstillinger og betalingsmetoder.

Se alle blogindlæg