Website

Sådan kommer du godt i gang med Umbraco CMS

 

Det kan virke uoverskueligt at skifte til et nyt CMS system og komme godt fra start med en hjemmeside på en ny platform. Vi vil derfor gerne hjælpe dig på vej med Umbraco CMS.

Er det dig, vi kan høre?

Du sukker… længe… og højlydt… i frustration…. og opgivelse…

Det kan nemlig synes utrolig uoverskueligt at komme i gang med et CMS System eller måske ‘bare’ et nyt CMS System.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej og på den måde sørge for, at du kommer godt i gang, hvis du vælger at bruge Umbraco CMS.

Lyder det som en drøm?

Så læs med herunder.

 

 

Det første du skal gøre er…

Find ud af hvilket abonnement hos Umbraco, du skal gøre brug af. På den måde ved du fra begyndelsen, hvad det vil koste dig at gøre brug af systemet, og derfor er der ikke noget, der vil komme bag på dig.

Der er ingen, der holder af uforudsete og ikke mindst negative overraskelse.

 

Umbraco tilbyder 3 forskellige abonnements-løsninger:

 1. Starter: Gratis
 2. Standard: 1.396 DKK/pr. md.
 3. Professional: 3.750 DKK/pr. md.
 4. Enterprise Individuel prissætning

 

Valget af løsning afhænger af mange ting - dog især dine ønsker, krav og behov for din nye hjemmeside. Du bør dog også have din trafik og antallet af indholdselementer med i dine overvejelser.

Sæt dig derfor grundigt ind i de forskellige løsninger.

Hvis du har over 50.000 sidevisninger pr. måned og mere end 1.000 indholdselementer, så bør du vælge ‘Professional’. Her stilles der nemlig større krav til bl.a. CPU og RAM.

Kan du klare dig med mindre, kan ‘Starter’ være ganske fornuftig for dig. Du skal dog være opmærksom på, at hvert miljø udover selve produktionsmiljøet er et tilvalg og evt. også et tilkøb.

Er du derimod en del af en større organisation med høje krav til især hostingmiljø, så kan ‘Enterprise’ være det rette valg.
Sidder du stadig tilbage med spørgsmål om hvilken løsning, der er det rette match til dig - sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Book møde

Det næste du skal gøre er…

Når du har fundet ud af, hvad det vil koste dig hver måned at have din løsning på Umbraco, bør du teste systemet. Det giver dig en god fornemmelse af, hvordan programmet fungerer, og du kan ydermere få et indblik i de forskellige løsninger, features og funktioner, så du ikke er helt ukendt med platformen, når først du skal i gang med dit website.

Det kan også være, at du undervejs finder ud af, at en anden løsning er bedre for dig, og derfor er det sikret, at du kommer bedst fra start med den største indsigt.

Umbraco tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode.

Udnyt den!

 

 

Herefter bør du…

Orienter dig grundigt på Umbracos eget website: Umbraco.org. Her finder du bl.a. ‘Training’, ‘Free Umbraco Webinars’, ‘Blog’, ‘Documentation’, ‘Umbraco TV’ og ‘Community’. Det er alle sammen områder, der hjælper dig med at komme godt fra start både ved at lære dig at bruge programmet, men også til at få besvaret de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Især ‘Training’ kan være relevant for dig som en hjælpende hånd til en måske ukendt platform.

Umbraco TV’ er også et kæmpe aktiv!

Og tænk… Du kan bare læne dig tilbage med en god kop kaffe og få det hele vist på video?

#Nemt.

Umbraco TV indeholder timevis af læring, hvor der bliver gået i dybden med forskellige dele af Umbraco. Dog er det ikke gratis at bruge Umbraco TV, men det er muligt at få adgang til en rimelig pris fra 29€ pr. md.

Du kan let navigere rundt i de forskellige videoer og på den måde finde den viden, du søger.

Umbraco er en Open Source platform. Det betyder, at CMS systemet som noget helt centralt er stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Og det er dette netværk, ‘Community’ dækker over.

Umbracos Community består af venlige, dygtige og ikke mindst hjælpsomme folk, der har en indstilling om, at der er plads til alle, uanset hvor stor en viden man har om Umbraco og kodesprog.

Derfor kan du altid henvende dig til det store netværk, hvis du oplever problematikker eller undringer. Der vil helt sikkert være hjælp at hente, og måske er der også andre, der kan få glæde af dit engagement.

Og husk, intet spørgsmål er dumt.

 

 

Og… sæt i gang…

Når du har installeret Umbraco, får du mulighed for at vælge det, som kaldes for et ‘Starter Kit’. Det betyder, at der bliver installeret en mindre udgave til dig, der fungerer helt som et normalt website. Det gør det let for dig at komme i gang, da du får tid til stille og roligt at kigge på, hvordan det hele er bygget op.

 

 

Men… det kan gøres lettere endnu

Hos MCB har vi stor erfaring med Umbraco, og vi har derfor hjulet flere virksomheder inden for en lang række forskellige brancher med at komme godt i gang på Umbraco.
Derfor kan vi være din lette løsning.

Og indrøm det bare…

Du kan godt lide lette løsninger…

Derfor kan vi hos MCB sørge for, at du både hurtigt og let kommer i gang med dit nye website. Og har du indhold fra en tidligere hjemmeside, der skal flyttes med over, så klarer vi også det.

Vi hjælper dig også gerne med at afklare, om Umbraco CMS er den bedste løsning for dig og i så fald, hvad for et abonnement der passer til din hjemmeside.

Book møde

 

 

Pssst…

Læs mere om Umbraco på vores blog, som du finder her.

Annemette Rosenkilde Lucas

Se andre blogindlæg lige her

21.juli 2020

MCB Cloud vs. Umbraco

Fordele ved Cloud

 • Du outsourcer det meste eller det hele til os.

 • Drift, udvikling, opdateringer mv.

 • Frigiv ressourcer, og slip for at skulle udvikle og vedligeholde kompetencer eller videnen om kodens udvikling.

 • Fri adgang til nye features og funktioner. Som medlem i et cloud-fællesskab får du automatisk adgang til alt, hvad vi udvikler for alle vores kunder. 

 • Lynhurtig implementering: Alle nye features uploades på vores cloud-fundament, så alle kunder kan implementere dem med ét tryk.

 • Crash test garanti: Fordi det kun er os, der udvikler funktionerne, kan vi også sikre, at de alle fungerer sammen.

 • Fri opdatering af funktioner: Almindelige opdateringer af vores kode er inkluderet. 

 • At vi er de eneste, der arbejder med koden, bidrager positivt til at beskytte mod hacking.

cloud_beta_logo

21.oktober 2020

De 12 oftest stillede spørgsmål til Umbraco

Undrer du dig over noget ift. din Umbraco løsning? Så har vi her samlet de oftest stillede spørgsmål, der netop har med Umbraco CMS at gøre.

Se alle