Shopify
2 minutters læsning

Sådan laver du de vildeste customlandingssider på Shopify!

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead

Mads har flere års erfaring med Shopify, og han hjælper hver dag vores kunder med at tage platformens mange fordele i brug - både til B2C og B2B.

Shopify er helt åbent system, som du kan udvikle videre på. Mulighederne er uendelige, og du kan derfor også selv designe dine landingssider.

Du kan fx bruge en række forskellige temaer, forskellige sections, programmere selv eller integrere forskellige apps.

Der er derfor med sikkerhed en løsning, der passer på dine erfaringer!

 

Brug dit eget tema til at opbygge din landingsside

Når du skal opbygge en landingsside, kan du bruge dine egne tema sections. I dem kan du tilføje billeder og tekster lige efter dit behov. Og du kan justere på både billedehøjden og placeringer - dog inden for temaet egne begrænsninger.

Sections på Shopify

Her har vi f.eks. udviklet på YummiiYummii's produkterskabeloner med informationer på de forskellige bento-boxe, madkasser, termoflasker og meget mere.. Alle features er bygget inden for tema's rammer.

Du kan se hele siden her.

YummiiYummii produkt skabelon


Med nogle få udviklingstimer åbner du op for flere muligheder bl.a. ift. at justere størrelsen, placeringen og meget mere - uden begrænsninger. Shopify har nemlig en åben API, som du derfor kan udnytte til fulde. Og det betyder, at du kan designe din landingsside fuldstændig, som du ønsker.

Shopify åbent API


Lad os sige, at du vil tilføje vigtig information under “Læg i Kurv”-knappen på alle dine produkter, men det er ikke umiddelbart muligt inden for dit temas rammer.
Heldigvis kan vores udviklingsteam med meget få justeringer få det til at ske på din shop.

Og det er bare ét eksempel. Du kan have ideer til mange andre fede features, som du ønsker at implementere på din side - så lad os tage et kig på det sammen.

Boozt produktside

 


Brug Shogun til at oprette dine landingssider.

Hvis du ikke ønsker at bruge dit eget tema eller specialudvikle landingssider med forskellige features, bør du tage et kig på app’en, Shogun. Med den kan du bygge dine sider med en simpel drag-and-drop-funktion. Og du kan både tilføje og slette elementer, som du ønsker.

Her er der ikke behov for programmering, da alle elementer er gennemtestede både på mobil, computer og tablet.

Shogun drag-and-drop


Og det kan blive nemmere endnu.

For hvis du ikke har lyst til at starte helt fra bunden med en landingsside, kan du bruge de templates, som i forvejen ligger i Shotgun. Dem skal du bare bygge videre på, justere og rette til, indtil de stemmer overens med dine ønsker.

Shogun templates


Udover at bygge fantastiske landingssider med app'en, tilbyder den også en rigtig god analysedel, hvor du kan tracke alt din trafik.

En lille ulempe er dog, at Shogun er rimelig dyr at bruge, hvis ikke du vil udnytte det fulde potentiale. Der findes 3 forskellige abonnementer, som ligger på 39$/md, 99$/md og 149$/md. Du får dog en 10 dages gratis prøveperiode til lige at teste app’en af, inden du beslutter dig.

Her kan du se, hvad de forskellige planer indeholder af features.

Vi anbefaler Shotgun til alle webshops, som ønsker at lave kreative og inspirerende landingssider, der virker. Den er desuden god til websites, som gerne vil undgå speciel programmering, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med indhold og udseende.

Når du vil skille dig ud online, kan Shotgun dermed hjælpe dig godt på vej.

 

Opret simpelt landingssider med Pagefly

Hvis du ikke ønsker at bruge Shogun, kan app’en, Pagefly, være mere interessant for dig. Med den kan du starte med bygge de moderne, kreative og salgsfremmende landingssider som din virksomhed fortjener.

Du kan se deres præsentationsvideo på YouTube her:

Og takket været app’ens streamlined code base, som ikke indeholder unødvendige elementer, kan du være sikker på, at dine landingssider er både hurtige i loadtid og professionelle i deres udtryk.

PlageFly drag-and-drop


PageFly har et meget intuitiv, fleksibelt og brugervenligt drag-and-drop-system. Du får derfor fuld kontrol over design og tilpasning af de forskellige templates, og derfor kan du oprette følgende sider præcis, som du ønsker:

  • Salgssider
  • ‘Kommer snart’-sider
  • Produktsider
  • Prissider
  • Kollektionssider
  • Levering- og retursider
  • ‘Om os’-sider
  • ‘Kontakt os’-sider
  • FAQ-sider
  • Blogsider
  • Og mange, mange flere…

PageFly drag-and-drop


Jeg håber, at jeg har inspireret dig til at få kigget på dine landingssider, så du kan skabe et interessant univers på din hjemmeside. Selv de små ting, kan gøre en stor forskel!

Send mig en mail eller giv mig et kald, hvis vi skal tage en snak om DIN shop.

 

Kontakt os nu