E-commerce

Vil du gerne have 100.000 kr?

Og vil du øge dine eksportmulighederne gennem e-handel?

Søg tilskud til implementering og rådgivning nu!

Der er godt nyt for de små og mellemstore virksomheder.
Allerede i november åbner SMV:Digital nemlig op for en millionpulje til digital omstilling i 2020.
Hvis jeres virksomhed har ambitioner om at styrke vækst og konkurrenceevne gennem eksport, så kan du nu søge nye, attraktive tilskudspuljer.

 

Der åbnes for ansøgninger onsdag den 4. november kl. 09.00

Lige om lidt kan du søge tilskud på op til 250.000 kr til implementering og rådgivning, som kan udvikle jeres digitale eksporteventyr. 

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor.

Skynd dig derfor at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig med afklaring og gode råd i ansøgningsprocessen.


Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er et initiativ til små og mellemstore virksomheder, der vil styrke deres digitalisering, online salg og eksport. Initiativet skubber derfor til digitale løsninger i små og mellemstore virksomheder, som har vækstambitioner.

Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr.

Voucherne kan anvendes til projekter, der forbedrer virksomhedens eksportsituation.

Målgruppen er således eksporterende SMV’er eller SMV’er, som forventer at kunne eksportere som en direkte effekt af deres digitale projekt i SMV:Digital.

  • 25.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning målrettet e-eksport for virksomheder med højst 20 ansatte. Forløbet indeholder desuden et opstarts-webinar.

  • 100.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke virksomhedens eksportsituation.

  • 250.000 kr.-voucheren er for virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke deres eksportsituation.
    Voucheren indeholder tilskud til indkøb af hardware eller software, hvor tilskuddet udgør 25 % og maksimalt 200.000 kr.
    Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.

 

Hvem kan søge tilskud?

Alle projekter skal medfinansieres. Ansøger du eksempelvis om 100.000 kr, skal du selv investere yderligere 100.000 kr. som kontant beløb eller arbejdstimer. Så du skal afsætte ressourcer til implementeringen af den nye viden.

Krav ved tilskud på 25.000 kr:

  • Mellem 2-20 fuldtidsansatte i din virksomhed

Krav ved tilskud på 100.000 kr:

  • Mellem 3-249 fuldtidsansatte i din virksomhed
  • OMsætning på minimum 2 mio. DKK i seneste årsregnskab

 

Hvordan ansøger jeg?

Ansøgningen foregår online. Der kan gå op til 5 uger, før der kommer svar med enten tilsagn eller afslag - derfor er der ingen tid at spilde! Hos MCB har vi 7 godkendte rådgivere på SMV’s Rådgiverliste. Vi har erfaring med ansøgningsprocessen hos SMV og dygtige specialister inden for en lang række eksportområder.

 

Lyder det også som noget for dig?

Tag en uforpligtende snak med ... og lær mere om din virksomheds eksportpotentiale. Vi har kompetencerne til at give din virksomhed et digitalt boost på nye markedet, og vi rådgiver dig gerne i at skrive den gode ansøgning.

Mødebooking - mcb

Mikkel Hyldahl Lauridsen

Modtag nyheder direkte i din indbakke

04. marts 2021

Shopify Reference: Vikleliv

Lars Friis | MCB medarbejder til dagligt - Shopify købmand ved siden af.

16. februar 2021

Hvad er Inbound Marketing?

Inbound Marketing er et ord du helt sikkert har hørt før, og noget som rigtig mange snakker om, og endnu flere mener de gør.

09. februar 2021

Nej til cookies? Sådan opsætter du cookiefri tracking

Slut med skæve tal for omsætning og trafik!

Se alle