Marketing

Facebook har netop åbnet for deres covid-19 tilskudspulje i Danmark

Martin Mensbo Christiansen

Head of HubSpot

Martin er en af de få i Danmark der har dybt kendskab til HubSpot. Han mestrer alt fra kode, marketing og automations til data, integrationer og nye udviklinger.

Tilbage i April meddelte Facebook at de ville oprette en pulje på mere end 300+ mio. dollars, der dedikeret skulle gå til små-mellemstore virksomheder der var påvirket af Covid-19.
 
 
Desværre har dette været længe undervejs, men NU har Facebook åbnet pulje for danmark, så du kan ansøge omkring tilskud.
 
Har din virksomhed været påvirket af covid-19, tilbyder facebook 16.754 DKK i kontant tilskud og 10.053 DKK i annoncekreditter til hjælp i denne udfordrende tid.

For at være kvalificeret til at ansøge skal du:

  • Have mellem 2 og 50 ansatte
  • Har haft aktiv virksomhed i over et år
  • Har oplevet udfordringer fra COVID-19
  • Vær på eller i nærheden af ​​et sted, hvor Facebook opererer (København eller Odense)

 

Hvilken dokumentation skal Facebook have?

Når du udfylder din ansøgning, skal du aflevere dine seneste årsregnskaber eller konti sammen med et juridisk dokument, der viser, at din virksomhed er etableret i mindst et år, såsom dine vedtægter, bevis for registrering i det centrale virksomhedsregister (CVR), partnerskabsaftale, forretningslicens eller virksomhedsregistrering.

Sørg for at levere fuldstændige årsregnskaber eller konti til din virksomhed. I det mindste skal de regnskaber, du afgiver, omfatte en balance og en resultatopgørelse / resultatopgørelse.

En balance indeholder typisk et resumé af alle dine virksomheds aktiver og passiver. F.eks. Inkluderer aktiver poster som kontanter, tilgodehavender fra dine kunder, bygninger, der ejes af din virksomhed, aktier, der ejes af din virksomhed osv.

Forpligtelser inkluderer f.eks. Tilgodehavender hos dine leverandører, lån til finansielle institutioner osv. En resultatopgørelse / resultatopgørelse inkluderer et resumé af dine indtægter, udgifter og fortjeneste i et år.

Forkortede regnskaber eller konti accepteres ikke. Når du bliver bedt om det, skal du uploade disse to dokumenter i et digitalt format, såsom et PDF-dokument.

 

Hvor lang tid kan jeg ansøge i?

Facebook accepterer ansøgninger fra kl. 10 den 22. september 2020 til kl. 18 den 1. oktober 2020

 

Hvor skal jeg ansøge?

Du starter din ansøgning via dette link: https://www.facebook.com/business/boost/grants

 

Kontakt os nu