Website

Hvorfor VALGTE MCB Hubspot CMS?

Vi har i MCB lanceret nyt website baseret på Hubspot CMS.

Det vil nok overraske at vi ikke valgte Umbraco eller MCB.cloud (vores egenudviklede platform) som vi begge også udvikler meget i.
Men svaret er ret nemt. Man slår bedst søm i med en hammer - ikke at der er noget galt med en sav eller en skruetrækker - de er bare bedre til noget andet.

Det vigtigste værktøj i at synliggøre vore kompetencer for potentielle kunder er CRM hvor vi benytter HubSpot med stor succes.
Det er integreret i vores markedsføring inbound strategi, service- og salgsafdeling. Det sikrer effektiv kommunikation med eksisterende og potentielle kunder - og forventes at øge konverteringen betragteligt. 

 

HubSpot

Vores website er der hovedparten af nye kunder møder os. Det er det vigtigste sted i kunderejsen. Derfor skal de mange værktøjer HubSpot giver være dybdeintegreret i vores website. De nyere funktioner som vi især forventer øget salg af er f.eks:

- Kommunikation med segmenter, så popups ændres på websitet alt efter hvem der besøger den.

- Personificering således at vi kan tale til den besøgende direkte med navn og firmanavn i vores tekster

- Sporing af vore besøgenes “rejse” på websitet, således vi har et udgangspunkt for den indledende dialog med nye og eksisterende kunder


Vi er blevet så begejstret at vi også tilbyder at hjælpe andre med den samme rejse.
Så arbejder du med B2B salg og skal have nyt website - så giv lige en kop kaffe og hør historien direkte fra os.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

10. august 2022

Hvorfor bør du kombinere Hubs i HubSpot?

Med HubSpot CRM får du en komplet pakkeløsning bestående af 5 Hubs til at styre alt fra marketing, salg og data til kundeservice. De 5 Hubs kan kombineres på kryds og tværs. Her får du et indblik i hvordan.

02. august 2022

Sælg digitale produkter med Shopify ved hjælp af online systemer

Når man starter en webshop og vil sælge online, tænker man ofte på at sælge fysiske produkter. Men hvorfor ikke sælge kurser, medlemskaber, udlejning og meget mere på en Shopify løsning?

29. juli 2022

MCB's deltagelse til Umbraco Codegarden 2022

I juni løb Codegarden 2022 af stablen, og det var igen med MCB's deltagelse. Årets arrangement var noget helt særligt, fordi hjem i bagagen havde vi ikke bare ny viden og spændende ideer men også en særlig titel.

Se alle blogindlæg