Website

Hvorfor VALGTE MCB Hubspot CMS?

Vi har i MCB lanceret nyt website baseret på Hubspot CMS.

Det vil nok overraske at vi ikke valgte Umbraco eller MCB.cloud (vores egenudviklede platform) som vi begge også udvikler meget i.
Men svaret er ret nemt. Man slår bedst søm i med en hammer - ikke at der er noget galt med en sav eller en skruetrækker - de er bare bedre til noget andet.

Det vigtigste værktøj i at synliggøre vore kompetencer for potentielle kunder er CRM hvor vi benytter HubSpot med stor succes.
Det er integreret i vores markedsføring inbound strategi, service- og salgsafdeling. Det sikrer effektiv kommunikation med eksisterende og potentielle kunder - og forventes at øge konverteringen betragteligt. 

 

HubSpot

Vores website er der hovedparten af nye kunder møder os. Det er det vigtigste sted i kunderejsen. Derfor skal de mange værktøjer HubSpot giver være dybdeintegreret i vores website. De nyere funktioner som vi især forventer øget salg af er f.eks:

- Kommunikation med segmenter, så popups ændres på websitet alt efter hvem der besøger den.

- Personificering således at vi kan tale til den besøgende direkte med navn og firmanavn i vores tekster

- Sporing af vore besøgenes “rejse” på websitet, således vi har et udgangspunkt for den indledende dialog med nye og eksisterende kunder


Vi er blevet så begejstret at vi også tilbyder at hjælpe andre med den samme rejse.
Så arbejder du med B2B salg og skal have nyt website - så giv lige en kop kaffe og hør historien direkte fra os.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

18. juni 2021

Apple’s iOS 15 vil ændre din e-mail markedsføring

Så skete det! Mail Privacy protection kommer! 

Apple har meldt ud, at der med den kommende iOS 15 opdatering vil ske ændringer i den måde, vi sporer den enkelte forbrugers adfærd i e-mails på.

Men hvad betyder det for dig? Skal e-mail droppes? Eller er der en løsning?

18. juni 2021

Shopify login - alt du bør vide

Der er mange privilegier ved at eje en webshop, og med Shopify kan du nyde godt af flere af dem. 

Du kan fx via dit Shopify login styre din Shopify Webshop uanset, hvor du befinder dig. Du kan se produkter, kontrollere lagerbeholdning, administrere kundeservice og endda ændre butiksindstillinger og betalingsmetoder.

16. juni 2021

Umbraco Codegarden 2021

Hvert år afholder Umbraco Codegarden, som er den største og eneste officielle Umbraco-konference i verden, som strækker sig over hele 3 dage. Vi har samlet de 4 vigtigste key take aways fra årets event, som i år foregik virtuelt og med over 2000 deltagere.

Se alle blogindlæg