Website

Hvorfor VALGTE MCB Hubspot CMS?

Vi har i MCB lanceret nyt website baseret på Hubspot CMS.

Det vil nok overraske at vi ikke valgte Umbraco eller MCB.cloud (vores egenudviklede platform) som vi begge også udvikler meget i.
Men svaret er ret nemt. Man slår bedst søm i med en hammer - ikke at der er noget galt med en sav eller en skruetrækker - de er bare bedre til noget andet.

Det vigtigste værktøj i at synliggøre vore kompetencer for potentielle kunder er CRM hvor vi benytter HubSpot med stor succes.
Det er integreret i vores markedsføring inbound strategi, service- og salgsafdeling. Det sikrer effektiv kommunikation med eksisterende og potentielle kunder - og forventes at øge konverteringen betragteligt. 

 

HubSpot

Vores website er der hovedparten af nye kunder møder os. Det er det vigtigste sted i kunderejsen. Derfor skal de mange værktøjer HubSpot giver være dybdeintegreret i vores website. De nyere funktioner som vi især forventer øget salg af er f.eks:

- Kommunikation med segmenter, så popups ændres på websitet alt efter hvem der besøger den.

- Personificering således at vi kan tale til den besøgende direkte med navn og firmanavn i vores tekster

- Sporing af vore besøgenes “rejse” på websitet, således vi har et udgangspunkt for den indledende dialog med nye og eksisterende kunder


Vi er blevet så begejstret at vi også tilbyder at hjælpe andre med den samme rejse.
Så arbejder du med B2B salg og skal have nyt website - så giv lige en kop kaffe og hør historien direkte fra os.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

04. januar 2022

Magento Community eller Magento Enterprise?

Magento er som udgangspunkt en gratis e-handelsplatform. Men der er mulighed for at opgradere til en betalingsversion med endnu flere fordele. Er du i tvivl, hvilken version du skal vælge? Læs med her.

04. januar 2022

Derfor er Magento fordelagtig

Magento er en fleksibel og skalerbar platform at bruge, når du skal bygge en webshop - uanset om du driver en B2B eller B2C forretning. Her kan du læse, hvorfor du bør vælge Magento.

03. januar 2022

Sådan får du unikke fordele med Amazon Brand Registration

Kender du Amazon Brand Registration? Det er din unikke mulighed for at være i fuld kontrol over dit brand på den enorme platform.

Se alle blogindlæg