Marketing
2 minutters læsning

Beamer - Sådan holder du dine kunder opdateret og engageret

Lars Friis Hansen

Business Developer & Tracking Specialist

Lars er en af landets skarpeste specialister inden for server side tracking. Han har styr på alt, hvad der drejer sig om tracking og data.

Beamer - en lille tilføjelse med stor effekt!

Ønsker du større konverteringer og mere engagement fra dine brugere? 

“JA DA!”

Så bør du sige “Hej” til Beamer!


Beamer er et smart og brugervenligt underretningscenter, der kan hjælpe dig med at annoncere vigtige nyheder, nyeste produkter og specialtilbud hurtigt og nemt til dine brugere!

Og selvom det virker som en meget lille tilføjelse til din hjemmeside, så bare rolig. Det har stor virkning!

Men hvordan kan det være?

Beamer hjælper dig med at øge brugernes engagementet op til 3 gange!

Og det er ikke den eneste fordel. Programmet kan nemlig også være med til at konvertere flere af dine besøgende til værdifulde betalende kunder.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt!


Marketing

 

Men nok om hvor fantastisk Beamer er. Lad os lige vende blikket mod de mange funktioner.

 

Hvad kan Beamer?

  1. Med Beamer kan du lave opdateringer og dele indlæg med tekst, billeder, GIFs og videoer med dine brugere. Det gør dine indlæg mere visuelle, hvilket øge engagementet.

  2. Planlæg de indlæg der skal offentliggøres på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt. Det letter dit arbejde, og du kan sørge for at udsende indlæg på de tidspunkter, der er bedst ift. både dine brugere og din forretning.

  3. Push-underretning. Det er en super smart feature, der kan hjælpe dig med at bringe tidligere besøgende tilbage til din hjemmeside. Meddelelserne oprettes automatisk, når du udsender nye indlæg.

  4. Du kan indsamle feedback og reaktioner fra dine bruger, hvilket giver dig større indsigt i dem, så du i fremtiden kan træffe bedre beslutninger.

  5. Segmentér dine brugere og målret mod specifikke grupper. Segmenter fx på baggrund af adfærd, placering og demografi, så du ikke sender alle dine brugere de samme beskeder.

  6. Tilpas Beamer efter dit behov, så nyhedsfeedet passer perfekt til din hjemmeside eller app, hvad end det er farve, placering, typer af meddelelser eller andet.

  7. Beamer er et plugin/script til din hjemmeside, og derfor det let at implementere.


Beamer in action!

Lad mig vise dig, hvordan Beamer virker.

Herunder kan du se Beamer aktiveret på Danmarks største bolig- og interiørwebsite, Luxo Living.

Marketing

Du vil formentlig meget hurtigt blive draget mod den lille røde dot over ‘Seneste nyt’. Og du har sikkert også lyst til at klikke på den, ikke sandt? Det er den effekt Beamer har. Det lille røde mærke, som faktisk også er i bevægelse live, er nemlig Beamer, og så snart du klikker på den, åbnes et Beamer-feed. Det viser små opdateringer om nye produkter, gode historier eller andet relevant for butikken flere gange om ugen.

 
Marketing


Beamer-feedet åbnes hos LuxoLiving til højre på skærmen i en mere eller mindre diskret sidebjælke.

Hvad du vil have i dit Beamer-feed, er helt op til dig selv, hvor ofte du vil opdatere det - det bestemmer du også selv. Og hvor bjælken skal vises på dit site… Du har vist forstået pointen…

Derudover kan du dog også koble Beamer sammen med dine sociale medier. På den måde får dine brugere en fornemmelse af, at din side er dynamisk og konsekvent i sine opdateringer.

 

Nyheder i Beamer!

Gode nyheder!

Beamer har annonceret en ny lancering! Og med denne bliver det nemmere for dig at lave pop-up, top bars, snippets og tooltips udover diverse indlæg i feedet.

Hvorfor er det fedt?

Fordi du nu har endnu en mulighed for at få dine brugeres opmærksomhed og øge engagementet på din side!

Læs mere om Beamer lige her!

 

Kontakt os nu