Shopify
2 minutters læsning

Bevar overblikket over dine forhandlere og forkæl dem med fordele!

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead

Mads har flere års erfaring med Shopify, og han hjælper hver dag vores kunder med at tage platformens mange fordele i brug - både til B2C og B2B.

Der findes et hav af forskellige Wholesale apps på Shopify, som gør det muligt for dig at give dine forhandlere fordele bl.a. ift. specielle priser. 


Wholesale butik


Alle brands har et ønske om et større kendskab, og det kan blandt andet skabes ved at komme ud blandt forskellige forhandlere i hele verden. Med det er der dog ofte forbundet mange manuelle processer - især hvis du skal holde styr på 50, 100 eller måske 500 forhandlere, og derfor er det et stort arbejde.

Heldigvis kan forskellige apps fra Shopify gøre det meget lettere og mere overskueligt for dig.

Jeg har igennem min tid med Shopify modtaget flere spørgsmål om, hvad de forskellige apps kan ift. forhandlere, og jeg forsøgt at samle de vigtigste spørgsmål herunder.

 

Hvordan laver jeg individuelle priser efter login?

Med app’en, Wholesale Club kan du via backenden selv bestemme priserne til dine forhandlere på de forskellige produkter. Du indsætter blot prisen efter dit ønske - så det er ganske let.

Derudover kan du også selv bestemme priserne for dine distributører, onlinekunder og større kunder, hvis fx du har opdelt dine forhandlere.

Prisen for Wholesale Club er:

(op til 300 ordre) - 24 $ pr. måned
(ubegrænset ordre) - 49 $ pr. måned

Wholesale Club app fra Shopify
 
 


Kan jeg gen-bestille mine tidligere ordrer?

Med app’en, Wholesale Club er det muligt at gå ind og se dine tidligere ordrer og på den måde genbestille dine bedste solgte produkter.

Når du har logget ind på din konto, vil alle dine ordrer blive vist med både beløb, dato, betalingsstatus samt oplysninger om, hvorvidt den enkelte ordre er blevet opfyldt. På den måde kan du nemt og overskueligt få et overblik over dine tidligere bestillinger og foretage en hurtig gen-bestilling.

Prisen for Wholesale Club er:

(op til 300 ordre) - 24 $ pr. måned
(ubegrænset ordre) - 49 $ pr. måned

Dashboard fra Wholesale Club fra Shopify

 


Hvordan laver jeg mængderabat?

Du kan bruge Wholesale Pricing Discount app’en til at give en mængderabat til dine forskellige forhandlerer. Den kan bl.a. være baseret på, hvor meget eller hvor lidt de vil købe. Du kan fx bestemme, at hvis dine forhandlere køber 10 T-shirts, står de 100 kr. pr. stk., men hvis de køber 20 T-shirts, kan de få dem til 80 kr. pr. stk.

Prisen for Wholesale Pricing Discount er på 3 forskellige planer: Se alle priserne her

Basic (19 $ pr. måned)Professional (29,99 $ pr. måned)

Enterprise (38,99 $ pr. måned)

Wholesale Pricing Discount app fra Shopify

 


Kan jeg skjule priserne for mine besøgende, men ikke for mine forhandlere?

Ja, det kan du sagtens med app’en, B2B verify Customers. Med den kan du gå ind og vælge de forhandlere, som må se priserne på de forskellige produkter. Det er også muligt at customize teksten og udseendet på boxen under billedet, hvor prisen normalt vises. På den måde kan du fx give dine forhandlere eksklusivt adgang til udvalgte produkter.

Prisen for B2B verify Customers er på 2 forskellige planer: Se alle priserne her

Basic Plan (14,99 $ pr. måned)

Pro Version Plan (24,99 $ pr. måned)

Du kan se deres præsentationsvideo på YouTube her:

 

B2B verify customers app fra Shopify

 


Hvad kan jeg se, når jeg logger ind på min kundeside?

Det er noget, der varierer meget fra app til app, samt hvilket abonnement du vælger. Nogle Wholesale app’s giver dig overblikket, så det er nemt at genbestille de samme varer, du købte sidst, eller hvis du er kommet i tvivl om en ordre. Mens andre app’s blot tilbyder et dashboard til hver enkelt kunde, således det kun er sælgeren, der kan se oplysninger om fx tidligere ordrer.

Jeg håber, du har fået svar på dine spørgsmål vedr. mulighederne for at håndtere forskellige forhandlere som distributører, online kunder og større kunder.

Hvis du gerne vil have bedre styr på dine B2B-kunder, så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig.

 

Kontakt os nu