Shopify

Byg din abonnementsforretning og hold nemt overblikket med Shopify

Hvad ville være bedre end at have løbende betalinger til din forretning i form af forskellige abonnementsprodukter? Det eneste det kræver, er det rette system, og det kan Shopify hjælpe med.

Shopify kan hjælpe dig med nemt at beregne livstidsværdier for hver enkelt kunde, hvornår er de mest tilbøjelig til at afslutte abonnement og mange andre ting.

Flere og flere elsker at få deres dagligvarer leveret direkte til døren hver uge eller få deres hundemad automatisk fyldt op hver eneste måned. Af indlysende årsager ville det være spild af tid for kunderne at bestille de samme produkter igen og igen hver eneste måned. Derfor vælger du selvfølgelig et abonnement, så du ikke skal bekymre dig mere om dette.

Ifølge McKinsey har 15 % af amerikanerne tilmeldt sig et eller flere abonnementer for at modtage produkter på daglig basis. Faktisk forventes abonnementsforretninger at nå 473 milliarder dollar i 2025, op imod 15 milliarder dollars i 2019 - hvilket også gør det til en interessant mulighed for eksisterende og håbefulde virksomhedsejere.


 

Recharge Subscriptions

Overblikket over data’en fra dine kunder er en meget essentielt del af at skalere en abonnementsforretning. Med app’en Recharge Subscriptions kan du nemt holde overblikket over den månedlige omsætning, kunderejsen, abonnementer, tracking og meget mere.recharge subscription

Dette vil kun være med til at skalere din forretning nemmere og se, hvor meget du eventuelt kan betale for hvert enkelt kunde beregnet efter deres livstidsværdi. Recharge Subscriptions gør arbejdet for dig baseret på data fra din shop.

Spor alle dine vigtige præstationsindikatorer med deres dashboard. De viser dig dybdegående salgsopdelinger, samlede refusioner, gennemsnitlige ordreværdier, churn-satser og meget mere. De hjælper dig endda med at projektere fremtidige indtægter baseret på historik. Alle de data, man har brug for, for at drive og udvikle din virksomhed, er ét sted.

I forhold til implementering af denne forretningsmodel har Recharge Subscriptions flere forskellige designløsninger. Du bestemmer selv, hvor lang tid abonnementet løber, og hvor ofte betalingen skal ske.

Nogle gange vil din kunde bare springe denne måneds forsendelse over. Og hvis kunden ikke ved, hvordan man gør dét, kan det føre til, at kunden opsiger sit abonnementet. Recharge Subscriptions kan gøre det let at springe over eller omlægge en levering, når dine abonnenter forsøger at annullere. Disse enkle taktikker kan øge din LifeTimeValue med 30 %.

 

 

Hvad er fordelene ved denne forretningsmodel?

Forudsig din indkomst
At vide hvor mange penge, der kommer løbende ind hver måned i din forretning, hjælper dig med at strømline dine salgsprognoser. Det betyder, at du ved præcis, hvor meget du kan geninvestere væksten tilbage i din virksomhed hele tiden. 

Flere penge i kassen
Fra abonnement til abonnement er det forskelligt, hvor meget man skal betale, fra man starter. Nogle beder om fuld betaling fra start eller til en nedsat pris. Andre har 7-14-31 dages gratis for at få kunderne til at starte. Derudover gør man det selvfølgelig også for at se, om kunderne kan bruge abonnementet til noget uden at skulle betale. Dette er fantastisk til ens pengestrøm, og kan derved give en buffer med tiltrængt ro i sindet.

Brug mindre på at skaffe kunder
Virksomheder med en pay-per-product prismodel skal hele tiden investere i marketing og salg for at tiltrække nye kunder og dermed øge omsætningen. Stigende kundeomkostninger er en førende kilde til opstartsfejl. Med en abonnementsbaseret model foretager kunder regelmæssigt betalinger til dig, så du ikke behøver at investere så meget i nye kunder for at holde din virksomhed i gang.

Loyalitet, loyalitet, loyalitet
Hvis du formår at skabe loyalitet til dine abonnementer, hvor der hele tiden sker regelmæssige køb, giver det en dybere indsigt i dine kunders adfærd. Derefter er det muligt at forbedre den personlige oplevelse, du tilbyder, hvor du også finder ud af, hvor kunderne hopper af. En meget vigtigt viden, som du bruger til skalere din forretning.

Hvis det gøres godt, opretter abonnementvirksomheder ekstremt loyale, gentagne kunder - og gentagne kunder bruger 67 % mere end nye kunder. Dette er forudsætningen for kundens levetid og en af ​​de vigtigste faktorer for at bestemme en virksomheds succes.

Gør det lettere at sælge og lave cross-selling
Med en abonnementmodel er du positioneret til at tjene mere på allerede eksisterende kunder. Fordi du har kontinuerlig kontakt med dine kunder, opbygger du et tillidsfuldt forhold til dem. Dette gør det lettere at markedsføre yderligere produkter eller tjenester til dem, fordi de allerede ved, at du leverer en værdifuld service.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

23. maj 2022

Bruger du HubSpot’s Android App? Så kan du nu vælge Dark Mode

I 2017 lancerede HubSpot en App til alle Android-brugere - og det blev en succes. Derfor er der også løbende blevet gjort nye tiltag for at forbedre appen og få den til at leve op til de skiftende og samtidigt krævende behov hos brugerene.

19. maj 2022

Performance Max - Google Ads’ nye magiske kugle eller sorte hul?

“Det der Performance Max; er det noget vi skal være med på?” Det er et spørgsmål, vi efterhånden har hørt oftere end bare et par gange hos MCB.

18. maj 2022

Brug din Instagram profil på din hjemmeside til at inspirere kunder

Instagram er en attraktiv marketingkanal for mange virksomheder. Og med god grund. Det har et stort og mangfoldig publikum på over en milliard aktive brugere hver måned.

Se alle blogindlæg