Shopify

Shopify opruster og truer NETS - hvad betyder det for dig?

De store spiser de små, og efterhånden har Shopify nået en størrelse, hvor systemet ikke længere udelukkende tilbyder et godt shopsystem. 

Nu gør Shopify sig også i betalinger, og derfor går de ind og truer velkendte betalings gateways som Nets.

Shopify opruster og truer NETS

Hvis du benytter dig af et shopsystem som Shopify og samtidig bruger Teller til indløsning af Visa og Mastercards, er der god grund til at læse med med. Det er stadig for tidligt at vurdere præcis, hvad der kommer til at ske. Lige nu er der derfor ingen grund til bekymring! 

Men sikkert og vist er det, at der vil opstå nogle ændringer i markedet. Og for dig som kunde på Shopify er det derfor også en fordel allerede nu at gøre dig klar på en sådan ændring, så du er forberedt, og det ikke pludselig kommer bag på dig.

En sådan nyhed kan nemlig betyde, at du ikke er i stand til at yde dine kunder den service, som de forventer, idet der opstår problemer med deres betalinger. På sigt kan du på den måde miste kunder. 

Ydermere kan det gå hårdt ud over din egen økonomi, hvorfor du også rent ressourcemæssigt og økonomisk skal beslutte dig for, hvor og hvordan du vil stille dig i fremtiden.

 

De store spiser de små

Shopify har nu nået en størrelse, hvor systemet ikke længere vil affinde sig med kompromiser og andre systemer, der kan tjene gode penge på deres ydelser uden, at de selv får en fortjeneste.

Det er en tendens, der ikke er ukendt, og som ofte ses inden for den online verden, når giganter får så meget magt, at de netop har mulighed for at udkonkurrere de mindre magtfulde. 

Der kan bl.a. laves sammenligninger til Amazon, som lige nu også tordner frem.

Derfor har giganten, Shopify, nu bevæget sig ind på markedet med betalinger, hvorfor vi er nået dertil, hvor verden omkring Shopify er nødsaget til at tilpasse sig deres virkelighed - og ikke omvendt. Det sker selvfølgelig også, fordi Shopify gerne vil øge deres muligheder for at tjene flere penge til bl.a. deres aktionærer.

Generelt en cirkel, hvor flere penge afføder større fortjenester.

Derfor er Teller som betalingsgateway for nyligt blevet præsenteret for en ny partnermodel, som ligger op til, at der ved hver transaktion skal betales en procentuel del af din omsætning som Shopify-kunde til dem. Og det er ikke sikkert, at det er en holdbar løsning, da det kan betyde massive omkostninger hver måned i modsætning til den nuværende model, hvor Teller modtager blot 25 øre for hver transaktion - som langt fra dækker en procentuel del af omsætningen hos nogle virksomheder.

Du kommer altså til at gå fra at betale blot 25 øre for hver transaktion til en procentdel af hver af de transaktioner.

 

Hvad er løsningen?

Teller er på nuværende tidspunkt i tæt dialog med Shopify for at finde en god løsning.
Men lige nu er der intet, der tyder på en bedre aftale.
Derfor er det også svært at give dig en konkret anbefaling, da det ligger udenfor vores område.

Når vi ved mere, vil der komme en guide fra os og du kan modtage den på mail ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev længere nede.

Martin Mensbo Christiansen

Tilmeld Nyhedsbrev og få besked, når der er nyt i sagen

18. juni 2021

Apple’s iOS 15 vil ændre din e-mail markedsføring

Så skete det! Mail Privacy protection kommer! 

Apple har meldt ud, at der med den kommende iOS 15 opdatering vil ske ændringer i den måde, vi sporer den enkelte forbrugers adfærd i e-mails på.

Men hvad betyder det for dig? Skal e-mail droppes? Eller er der en løsning?

18. juni 2021

Shopify login - alt du bør vide

Der er mange privilegier ved at eje en webshop, og med Shopify kan du nyde godt af flere af dem. 

Du kan fx via dit Shopify login styre din Shopify Webshop uanset, hvor du befinder dig. Du kan se produkter, kontrollere lagerbeholdning, administrere kundeservice og endda ændre butiksindstillinger og betalingsmetoder.

16. juni 2021

Umbraco Codegarden 2021

Hvert år afholder Umbraco Codegarden, som er den største og eneste officielle Umbraco-konference i verden, som strækker sig over hele 3 dage. Vi har samlet de 4 vigtigste key take aways fra årets event, som i år foregik virtuelt og med over 2000 deltagere.

Se alle blogindlæg