Shopify

Shopify opruster og truer NETS - hvad betyder det for dig?

De store spiser de små, og efterhånden har Shopify nået en størrelse, hvor systemet ikke længere udelukkende tilbyder et godt shopsystem. 

Nu gør Shopify sig også i betalinger, og derfor går de ind og truer velkendte betalings gateways som Nets.

Shopify opruster og truer NETS

Hvis du benytter dig af et shopsystem som Shopify og samtidig bruger Teller til indløsning af Visa og Mastercards, er der god grund til at læse med med. Det er stadig for tidligt at vurdere præcis, hvad der kommer til at ske. Lige nu er der derfor ingen grund til bekymring! 

Men sikkert og vist er det, at der vil opstå nogle ændringer i markedet. Og for dig som kunde på Shopify er det derfor også en fordel allerede nu at gøre dig klar på en sådan ændring, så du er forberedt, og det ikke pludselig kommer bag på dig.

En sådan nyhed kan nemlig betyde, at du ikke er i stand til at yde dine kunder den service, som de forventer, idet der opstår problemer med deres betalinger. På sigt kan du på den måde miste kunder. 

Ydermere kan det gå hårdt ud over din egen økonomi, hvorfor du også rent ressourcemæssigt og økonomisk skal beslutte dig for, hvor og hvordan du vil stille dig i fremtiden.

 

De store spiser de små

Shopify har nu nået en størrelse, hvor systemet ikke længere vil affinde sig med kompromiser og andre systemer, der kan tjene gode penge på deres ydelser uden, at de selv får en fortjeneste.

Det er en tendens, der ikke er ukendt, og som ofte ses inden for den online verden, når giganter får så meget magt, at de netop har mulighed for at udkonkurrere de mindre magtfulde. 

Der kan bl.a. laves sammenligninger til Amazon, som lige nu også tordner frem.

Derfor har giganten, Shopify, nu bevæget sig ind på markedet med betalinger, hvorfor vi er nået dertil, hvor verden omkring Shopify er nødsaget til at tilpasse sig deres virkelighed - og ikke omvendt. Det sker selvfølgelig også, fordi Shopify gerne vil øge deres muligheder for at tjene flere penge til bl.a. deres aktionærer.

Generelt en cirkel, hvor flere penge afføder større fortjenester.

Derfor er Teller som betalingsgateway for nyligt blevet præsenteret for en ny partnermodel, som ligger op til, at der ved hver transaktion skal betales en procentuel del af din omsætning som Shopify-kunde til dem. Og det er ikke sikkert, at det er en holdbar løsning, da det kan betyde massive omkostninger hver måned i modsætning til den nuværende model, hvor Teller modtager blot 25 øre for hver transaktion - som langt fra dækker en procentuel del af omsætningen hos nogle virksomheder.

Du kommer altså til at gå fra at betale blot 25 øre for hver transaktion til en procentdel af hver af de transaktioner.

 

Hvad er løsningen?

Teller er på nuværende tidspunkt i tæt dialog med Shopify for at finde en god løsning.
Men lige nu er der intet, der tyder på en bedre aftale.
Derfor er det også svært at give dig en konkret anbefaling, da det ligger udenfor vores område.

Når vi ved mere, vil der komme en guide fra os og du kan modtage den på mail ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev længere nede.

Martin Mensbo Christiansen

Tilmeld Nyhedsbrev og få besked, når der er nyt i sagen

06. oktober 2021

De 10 bedste Shopify apps

Med apps hos Shopify er der tale om de ekstra funktioner, du kan føje til din Shopify webshop - og det er altså de yderligere features og layout-muligheder, der ikke i forvejen er en del af dit valgte tema.

06. oktober 2021

De 10 bedste Shopify themes

Der findes 4500+ themes til Shopify og som Partner og én af fem Shopify Experts i Danmark har vi arbejdet med mere end 450 af disse.

Der findes mange gode themes, men desværre også nogle mindre gode.

30. september 2021

3 hurtige tips til dine Google Ads under Black Week

Black Friday nærmer sig med hastige skridt. Årets nok travleste dag. Og for at det ikke skal være løgn, så er det ikke nok kun at fokusere på fredagen. Nu er det hele ugen - Black Week - hvor dine kunder er på jagt efter de gode tilbud.

Se alle blogindlæg