HubSpot

Bruger du HubSpot’s Android App? Så kan du nu vælge Dark Mode

Annemette Rosenkilde Lucas

Marketing Manager

Annemettes specialeområde er inbound marketing. Med flere års erfaring først som E-mail Marketing Specialist, senere Marketing Automation Specialist og nu certificeret HubSpot specialist, er hun i dag ansvarlig for MCB's interne marketing.

I 2017 lancerede HubSpot en App til alle Android-brugere - og det blev en succes. Derfor er der også løbende blevet gjort nye tiltag for at forbedre appen og få den til at leve op til de skiftende og samtidigt krævende behov hos brugerene.

Hvad er det?

I de eneste år er Dark Mode blevet utrolig populært på både computere og mobile devices. Google lancerede for nyligt Dark Mode med Android 10, og med denne har HubSpot også valgt at bringe funktionen til deres Android App.

Det betyder, at Dark Mode nu er tilgængelig for alle HubSpots Apps (iOS og Android), og derfor kan du få den fulde produktoplevelse.

Dark Mode dækker over en funktion, der gør det muligt for dig at vælge et mørkere udseende på dine apps og dit styresystem på din smartphone, din tablet og din computer. 

Funktionen hos HubSpot bruger en mørkere farve-palette til alle visninger både ift. skærme, visninger og menuer, mens der gives mere liv til væsentlige funktioner med bl.a. fremstående farver.  

HubSpot

 

Hvorfor er det vigtigt?

Der er flere årsager til, at du bør aktivere Dark Mode. 

Her er de 3 væsentligste:

  1. På mobile enheder er den primære årsag, at du kan spare på strømmen, idet den mørkere brugerflade bruger mindre strøm end de lyse. Det betyder, at du også skåner dit batteri.
  2. Vi ved alle, at det blå lys er skadeligt og bl.a. kan påvirke din evne til at falde i søvn negativt. Med Dark Mode nedsætter du mængden af det blå lys.
  3. Det ser godt ud (“really really cool”, hvis HubSpot selv skal sige det)! At skifte fra de lyse brugerflader, som særligt ses hos både Google og Facebook, er derfor et frisk pust.

 

Hvordan aktiveres Dark Mode?

Det er heldigvis ganske simpelt at aktivere Dark Mode på din Android-device. Du skal blot ændre farveskemaet på fx din smartphone, og så vi det slå igennem i din HubSpot App.

Det kan variere fra model til model, hvordan du aktiverer Dark Mode.

Vil du gerne have Dark Mode aktiveret på din HubSpot iOS App?

Der er to metoder:

  1. Gå til ‘More’ i appen, scroll ned og vælg ‘Dark Mode’. Herefter vil dit farve-tema blive sat til Dark Mode.
  2. Eller ændr’ hele farve-paletten på din iPhone. Det kan du gøre under ‘Settings’. Her vælger du ‘Display & Brightness’ og efterfølgende ‘Dark’. Denne ændring vil slå igennem i hele dit styresytem og andre apps (inklusiv HubSpot appen).

 

Kontakt os nu