Hubspot

Bruger du HubSpot’s Android App? Så kan du nu vælge Dark Mode

I 2017 lancerede HubSpot en App til alle Android-brugere - og det blev en succes. Derfor er der også løbende blevet gjort nye tiltag for at forbedre appen og få den til at leve op til de skiftende og samtidigt krævende behov hos brugerene.

Hvad er det?

I de eneste år er Dark Mode blevet utrolig populært på både computere og mobile devices. Google lancerede for nyligt Dark Mode med Android 10, og med denne har HubSpot også valgt at bringe funktionen til deres Android App.

Det betyder, at Dark Mode nu er tilgængelig for alle HubSpots Apps (iOS og Android), og derfor kan du få den fulde produktoplevelse.

Dark Mode dækker over en funktion, der gør det muligt for dig at vælge et mørkere udseende på dine apps og dit styresystem på din smartphone, din tablet og din computer. 

Funktionen hos HubSpot bruger en mørkere farve-palette til alle visninger både ift. skærme, visninger og menuer, mens der gives mere liv til væsentlige funktioner med bl.a. fremstående farver.  

b801ec5d-7971-4ce6-95ec-f8903645cbb3

 

 

Hvorfor er det vigtigt?

Der er flere årsager til, at du bør aktivere Dark Mode. 

Her er de 3 væsentligste:

  1. På mobile enheder er den primære årsag, at du kan spare på strømmen, idet den mørkere brugerflade bruger mindre strøm end de lyse. Det betyder, at du også skåner dit batteri.
  2. Vi ved alle, at det blå lys er skadeligt og bl.a. kan påvirke din evne til at falde i søvn negativt. Med Dark Mode nedsætter du mængden af det blå lys.
  3. Det ser godt ud (“really really cool”, hvis HubSpot selv skal sige det)! At skifte fra de lyse brugerflader, som særligt ses hos både Google og Facebook, er derfor et frisk pust.

 

 

Hvordan aktiveres Dark Mode?

Det er heldigvis ganske simpelt at aktivere Dark Mode på din Android-device. Du skal blot ændre farveskemaet på fx din smartphone, og så vi det slå igennem i din HubSpot App.

Det kan variere fra model til model, hvordan du aktiverer Dark Mode.

Vil du gerne have Dark Mode aktiveret på din HubSpot iOS App?

 

Der er to metoder:

  1. Gå til ‘More’ i appen, scroll ned og vælg ‘Dark Mode’. Herefter vil dit farve-tema blive sat til Dark Mode.
  2. Eller ændr’ hele farve-paletten på din iPhone. Det kan du gøre under ‘Settings’. Her vælger du ‘Display & Brightness’ og efterfølgende ‘Dark’. Denne ændring vil slå igennem i hele dit styresytem og andre apps (inklusiv HubSpot appen).

Annemette Rosenkilde Lucas

Modtag nyheder direkte i din indbakke

21. november 2022

Q4 - 5 nye funktioner i .Cloud

Lad os fortælle dig noget, du måske ikke ved.
Hos MCB er vi knivskarpe til både Magento, Umbraco, HubSpot og Shopify (det ved du sikkert allerede) - men der er et system mere, i hvilket vi ikke bare er gode, der er vi de bedste I VERDEN. Og det med god grund.

08. november 2022

Udvid internationalt med Magento Multistore

Magento er et open source CMS, der er udviklet til at styre og administrere webshops. Det er også en brugerflade, der lader dig håndtere hele dit forretningsflow fra ét administrationspanel. Det betyder, at du bl.a. kan oprette produkter og produktvarianter samt håndtere ordrer, fragt og betalinger ét sted.

03. november 2022

Sådan undgår du at blive snydt over email

Der findes desværre mange internetsnydere derude. Nogle af dem forsøger at finde sin vej til dine private oplysninger igennem emails. Det kaldes email spoofing. Lær hvordan du spotter svindlerne og øger din sikkerhed over email.

Se alle blogindlæg