Website

Skal jeg vælge Umbraco, Umbraco Cloud eller Umbraco Uno?

Umbraco er i dag med sine over 500.000 installationer en af de mest populære CMS-platforme. Og det med god grund. Med Umbraco kommer du nemlig både hurtigt, let og ikke mindst billigt i gang med at etablere dig på det online marked.

Lyder det for godt til at være sandt? Så bare rolig.

Den er god nok!

Time-to-market og forandringsparathed er altafgørende i det meget konkurrenceprægede marked, og netop derfor kan Umbraco være den ideelle, digitale platform, når du vil have et effektivt system til håndtering af visning af digitalt indhold.

Og det er lige meget, hvad for en branche, du er beskæftiget inden for. Umbraco bruges nemlig allerede i vidt forskellige brancher i alle størrelser og kompleksiteter.

Derfor kan Umbraco også anvendes til ALLE former for webløsninger - og har du behov for noget mere, noget vildere og noget mere vovet, så kan der både tilkøbes og udvikles yderligere moduler.

Og netop derfor er Umbraco er et af Danmarks mest populære CMS-systemer. Her er nemlig tale om en brugervenlig platform, der er nem at bruge, simpel at tilpasse og robust nok til at indeholde ekstra features og funktioner.

Og det skyldes især én ting!

Umbraco er en Open Source platform. Det betyder, at CMS systemet som noget helt centralt er stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Med det sagt er det en platform, der konstant er i udvikling.

Og bedst af alt - så er der ikke er nogle dyre licenser, du skal forholde dig til.

Netværket bidrager nemlig med udvidelser til Umbraco, og det gør platformen mere fleksibel og let at tilpasse efter specielle og unikke behov. Det er derfor din sikkerhed for at få et personligt udtryk, der passer på lige præcis DIN forretning.

Og det er lige meget, om du søger et CMS til din nye hjemmeside, som gerne skal etableres på et meget konkurrencepræget marked, du i forvejen ejer en hjemmeside, du skaber content, eller du er udvikler.

Men…

Her er der kun tale om det almindelige Umbraco CMS (som dog er helt fantastisk og nok for de fleste). Men har du lidt mere teknisk snilde, eller måske slet ingen teknisk snilde, lidt flere forventninger, et mere kreativt sind og kæmpe ambitioner med din forretning? Så er der yderligere muligheder for dig i form af Umbraco Cloud og Umbraco Uno.

Men hvad er det?

 

Hvad er Umbraco Cloud?

Umbraco Cloud er din mulighed for at samle driften af dit CMS i Skyen, idet alle dine Umbraco-installationer bliver placeret i én ekstern serverpark hos Microsoft Azure. Og det betyder, at du slipper for bekymringer med opsætning af server, performance, pladsforbrug, sikkerhedsopdateringer, opgraderinger osv.

Det eneste, du skal gøre, er at sikre, at din tekniske platform er i topform.

På den måde er Umbraco Cloud din vej mod et sikkert workflow - og det er en fordel for både udvikleren og redaktøren.

Det bliver nemlig frigivet enorm mængde tid, så du i stedet kan koncentrere dig om din forretning, idet du ikke skal tænke på webhoteller eller servere hos hostingudbydere, når du skal opgradere dit Umbraco CMS, operativsystemer eller server hardware og sørge for backup samt sikkerhed - alt bliver klaret af Umbraco Cloud.

Derudover er det også besparende for dig.

Ja, du hørte rigtigt.

Du kan spare penge!

Det skyldes, at dine udviklere kan fokusere på udvikling af nye features i stedet for vedligehold - og det er din vej mod online succes. Dine udviklere får fx mulighed for at arbejde med baselines. Her er der tale om en skabelon for dine kodebase, der kan genbruges på tværs af sites, og derfor bliver din indholdsredaktør også mere effektiv.

Du slipper nemlig for forskellige versioner af sider og indhold.

Og bedst af alt…

 

Det giver et vildt testflow, som kan beskrives i 3 trin:

  1. I det lokale miljø arbejder udviklerne med features, som ved afslutning skubbes til en fælles kodebase
  2. Her godkendes den nye udvikling af bl.a. testere, product owner, og hvad du ellers har i din organisation, og så skubbes de videre til stagging
  3. På stagging-niveauet arbejdes der med indholdet, og der røres derfor ikke ved udviklingen

 

Der er derfor tale om en gnidningsfri proces, hvor det er muligt at udvikle nye funktioner, mens der arbejdes på nyt indhold. Og der kan løbende testes, uden at live miljøet bliver påvirket.

 

Og det giver dig en række tekniske fordele, idet du får:

  • Et hurtigt miljø
  • En stabil opbevaring af data
  • Og skalérbarhed, når der er behov for det

 

Men det er ikke nok.

Med Umbraco Cloud får du også SSL, nem bruger- og domæneadministration og powertools, så du kan administrere dit site via PowerShell.

 

Hvad koster Umbraco Cloud?

Du har mulighed for at teste Umbraco Clous. Med en 14 dages gratis prøveperiode har du rig mulighed for at komme i berøring med de mange forskellige funktioner og features og dermed afgøre, om Umbraco Cloud er det rette valg for dig.

Som med alle andre programmer er prisen meget afhængig af, hvad du har behov for. Du har mulighed for at gøre brug af 4 forskellige prissætninger med hver deres funktioner, features og fordele.

Prisen starter på DKK 225,00 pr. måned.

New call-to-action

 

Hvad er Umbraco Uno?

Umbraco Uno er det nyeste skud på stammen som en no-code platform. Og her er der tale om et sted, hvor det især er de kreative tanker, der får frit løb.

Umbraco Uno er ligesom Umbraco Cloud en Cloud-tjeneste, hvorfor alt dit indhold altid vil være gemt i Skyen via Microsoft Azure. Derfor håndteres alt på dit website med den største omhu.

Men…

“Hvad er forskellen på Umbraco Cloud og Umbraco Uno så?”, tænker du nok.

Umbraco Uno er en integreret del af Umbraco Cloud, og det giver dig en ekstra række af muligheder for at oprette projekter. Bl.a. får du præ-udfyldt indhold i form af et eksempel-website med widgets, som du bare kan vælge fra, en CMS Saas-tilgang er standard og brugerdefineret kode samt back end-indstillinger er deaktiverede.

Umbraco Uno er desuden oprettet med kreative bureauer i tankerne, som måske ikke nødvendigvis har udviklere ansat internt i organisationen, og derfor har behov for en service, der ikke kræver en brugerdefineret kode for at nå frem til et både flot og funktionelt website.

Derfor er Umbraco Uno det perfekte valg til redaktører, designere og marketingfolk, som heller ikke nødvendigvis har erfaring med programmeringssproget, C#. En grundlæggende HTML-forståelse er dog nyttig.

Og så er det nemt at bruge.

Der er ingen stejl læringskurve og ingen kode. Kun din kreativitet.

Du vælger bare de widgets, der skaber den flade, som er unik og beskrivende for din forretning, du vælger billeder, et logo, farver, skrifttyper, skriver gode tekster, og så har du alle de ingredienser, der er behov for til at fremvise det, du står for. Og det er helt uden, at du er gået på kompromis med det visuelle.

Du tilpasser derfor blot dit website ud fra en bred vifte af forudbyggede funktioner og features og strukturerer og designer dit drømme website. Og du kan både tilpasse, slette, gemme og forhåndsvise.

Det er let, intuitivt og hurtigt.

Og bare rolig!

Alt bliver selvfølgelig stadig opdateret - helt automatisk, så dit Umbraco site altid har de nyeste sikkerheds- og fejlrettelser. Umbraco Uno er nemlig et ægte SaaS-produkt med stor fokus på service. Derfor behøver du aldrig udføre manuelle opdateringer.

Umbraco Uno er derfor også bygget med funktioner, der støtter dine SEO-behov, så du altid fremstår bedst muligt - uanset hvor dine brugere finder dig.

 

Hvad koster Umbraco Uno?

Du har mulighed for at teste Umbraco Uno. Med en 14 dages gratis prøveperiode har du rig mulighed for at komme i berøring med de mange forskellige funktioner og features og dermed afgøre, om Umbraco Uno er det rette valg for dig.

Som med alle andre programmer er prisen meget afhængig af, hvad du har behov for. Du har mulighed for at gøre brug af 4 forskellige prissætninger med hver deres funktioner, features og fordele.

Prisen starter på DKK 225,00 pr. måned.

Annemette Rosenkilde Lucas

Modtag nyheder direkte i din indbakke

18. juni 2021

Apple’s iOS 15 vil ændre din e-mail markedsføring

Så skete det! Mail Privacy protection kommer! 

Apple har meldt ud, at der med den kommende iOS 15 opdatering vil ske ændringer i den måde, vi sporer den enkelte forbrugers adfærd i e-mails på.

Men hvad betyder det for dig? Skal e-mail droppes? Eller er der en løsning?

18. juni 2021

Shopify login - alt du bør vide

Der er mange privilegier ved at eje en webshop, og med Shopify kan du nyde godt af flere af dem. 

Du kan fx via dit Shopify login styre din Shopify Webshop uanset, hvor du befinder dig. Du kan se produkter, kontrollere lagerbeholdning, administrere kundeservice og endda ændre butiksindstillinger og betalingsmetoder.

16. juni 2021

Umbraco Codegarden 2021

Hvert år afholder Umbraco Codegarden, som er den største og eneste officielle Umbraco-konference i verden, som strækker sig over hele 3 dage. Vi har samlet de 4 vigtigste key take aways fra årets event, som i år foregik virtuelt og med over 2000 deltagere.

Se alle blogindlæg