Hubspot

Bruger du Quotes i HubSpot? Så kan du nu tilpasse dem yderligere

Vil du gerne minimere den tid, du bruger på at skifte mellem forskellige softwaresystemer og optimere på den tid, du bruger på at sælge? Så er der godt nyt med Customized Quote Templates i HubSpot.

Hvad er Quotes i HubSpot?

Når du bruger quotes i HubSpot, har du et ideelt værktøj, der gør det lettere for dig at sende tilbud afsted til dine kunder. Quotes henter automatisk kontakt- og virksomhedsoplysninger fra HubSpot’s CRM og generer et salgstilbud til den enkelte kunde - og alt udføres med kun nogle få klik.

Det betyder, at du kan spare oceaner af tid på at zappe rundt mellem en lang række forskellige softwaresystemer, hvorfor du får frigivet mere tid til det egentlige salgsarbejde. 

 

 

Hvilken betydning har det?

Og med de tilpassede tilbudsskabeloner bliver det ikke lettere for dig. Det er nemlig nu muligt at kombinere funktionerne fra CRM-, CMS- og betalingsværktøjer, så du kan skabe en mere personlig tilbudsoplevelse for dine kunder.

Quotes er desuden også ideelle til kontakter og fakturaer. 

Skærmbillede 2022-03-24 kl. 15.17.07

Historisk har brugere af HubSpot haft mulighed for at gøre brug af 3 foruddefinerede skabeloner til deres tilbud. Men særligt af 2 grunde fungerer det ikke længere:

  1. Flere vil gerne have mere kontrol over, hvordan et tilbud ser ud og føles ude hos kunden. Derfor er der behov for at kunne ændre i fx de linjer og oplysninger, der vises i et tilbud. Tilbuddet bør også stemme overens med forretningens look and feel, så troværdigheden øges, og derfor har det også været nødvendigt at skabe frihed til at style efter eget ønske. 
  2. Før kunne der kun oprettes tilbud, og derfor har der længe manglet en funktion til at sende fx forslag og mere komplekse kontrakter. Det er nu også blevet muligt under Quotes. Grundlæggende er der tale om en omformatering af den gængse tilbudsskabelon, herpå kan der så blot fjernes eller tilføjes yderligere sektioner. 

Med den nye funktion kan du derfor nu skabe en lang række personlige skabeloner, der er skræddersyet dine nøjagtige tilbuds- og handelsbehov. 

 

 

Hvordan virker det?

Du skal være opmærksom på, at det kun er folk, som er Super Admin med Sales Hub Pro eller Enterprise, der kan tilgå de Customized Quote Templates. Men herefter er det let at finde.

Gå til Settings > Objects > Quotes. 

Vælg herefter ‘Customized quote templates’ i menufanen i toppen og det design, du vil tilpasse. Justér templates til, navngiv dem og gem dem.

Så enkelt er det!

Når du har gemt en template, vil den fremgå i menuen over ‘Customized quote templates’ og de er herefter klar til at blive taget i brug af bl.a. sælgere. De kan også selv oprette tilpassede templates, som sikrer, at de kan dele detaljerede og personlige tilbud med deres kunder.

Kom godt fra start her.

Annemette Rosenkilde Lucas

Modtag nyheder direkte i din indbakke

10. august 2022

Hvorfor bør du kombinere Hubs i HubSpot?

Med HubSpot CRM får du en komplet pakkeløsning bestående af 5 Hubs til at styre alt fra marketing, salg og data til kundeservice. De 5 Hubs kan kombineres på kryds og tværs. Her får du et indblik i hvordan.

02. august 2022

Sælg digitale produkter med Shopify ved hjælp af online systemer

Når man starter en webshop og vil sælge online, tænker man ofte på at sælge fysiske produkter. Men hvorfor ikke sælge kurser, medlemskaber, udlejning og meget mere på en Shopify løsning?

29. juli 2022

MCB's deltagelse til Umbraco Codegarden 2022

I juni løb Codegarden 2022 af stablen, og det var igen med MCB's deltagelse. Årets arrangement var noget helt særligt, fordi hjem i bagagen havde vi ikke bare ny viden og spændende ideer men også en særlig titel.

Se alle blogindlæg