Shopify

Planlæg dine kampagner, events, rabatter, tema-ændringer med Launchpad

Du arbejder mere end nogensinde før, og det er den travleste tid på året. Flere produkter skal lanceres, events skal planlægges, og salget skal styres. Shopify Launchpad er din redning.

Din to-do liste bliver længere og længere, og arbejdstiden strækkes ud til de sene aftentimer. Du ønsker, at alle manuelle opgaver kunne sættes på autopilot. Det er nu muligt med Launchpad, som kun er tilgængelig for Shopify Plus abonnementer.

Jo mere man kan planlægge forud for tiden og automatisere nye eller eksisterende tiltag i ens forretning, jo mere tid frigiver man til andre opgaver.

Manuelle processer kan meget hurtigt blive en kæmpe del af hverdagen og tage alt din dyrebare tid. Hvis man både skal planlægge lanceringer, events, kampagner og temaændringer manuelt på dagen det sker, kan du næsten ikke få tid til andet.

Derfor er det nu muligt at bruge app’en Launchpad, som er udviklet til alle Shopify Plus abonnementer. Den vil desværre ikke være tilgængelig på andre abonnementer.

 

 

Hvad kan du bruge Launchpad til i din hverdag?

Du kan bruge Launchpad til at planlægge, koordinere og udføre events som fx udsalg, produktnedsættelser og opfyldning af lageret. Efterhånden som et event skrider frem, kan du spore dens aktivitet ved at følge med i kontrolpanelet på app’en og analysere dette i realtid.

I kontrolpanelet begynder den at rapportere data, når dit event starter. Det stopper med at rapportere data, når eventet slutter, eller når eventet har kørt i mere end fire uger. Et event kan køre i mere end fire uger, men dets kontrolpanel er kun tilgængeligt i de første fire uger.

Her er nogle eksempler som du kan planlægge:

Produkter:

 • Vælg specifikke produkter, der skal udgives til dit event og opdatér lager efter behov.
 • Angiv en rabat på udvalgte kollektioner, der træder i kraft, når et event starter.

 

Temaet:
 • Byg et kampagne specifikt tema for at fremhæve produkter til en given tid.
 • Optimer temaer inden et event sker, så der ikke er nogen overraskelser.
 • Skab flere konverteringer ved at skabe en problemfri kundeoplevelse på din webshop.

 

Script:
 • Udvikle scripts til automatisk at tilbyde en gave ved køb under et event.
 • Tilbyde automatisk gratis levering, når en kunde bruger over 500 kr.
 • Spor kunder, der har refunderet varer over 500 kr. på en ordre ved at tilføje kunde tags.

 

 

Retningslinjer for Launchpad

Når du planlægger alle sine events gennem Launchpad, er der nogle begrænsninger og retningslinjer, som du skal følge. Jeg har taget nogle af de vigtigste punkter med her, og hvis du ønsker at læse flere, kan du se dem her.

 1. Du kan ikke afholde eller planlægge events, der overlapper hinanden. Hvis du har planlagt et event, der ikke har en slutdato, og du vil starte et andet event efter det planlagte event, skal du redigere det planlagte event og angive en slutdato, der ligger før starttidspunkt for det nye event.

 2. Events skal planlægges, så de starter mindst fem minuter efter, det forrige event er slut.

 3. Under et event kan du redigere et produkt, men hvis du ændrer produktets pris, ændres prisen tilbage til prisen før eventet, når eventet slutter. Hvis du ofte har behov for at ændre oplysningerne om et produkt, skal du planlægge kortere events, så du har mulighed for at opdatere oplysningerne mellem dine events.

 4. Hvis du allerede har en aktiv log ind side til din butik, og du aktiverer en i Launchpad, når du opretter dit event, fjernes din log ind side, når eventet starter. Den bliver ikke gendannet, når eventet slutter.

Alt i alt er Launchpad et fantastisk værktøj til at automatisere manuelle processer, som ville være meget tidskrævende. I løbet af nogle minutter vil du kunne automatisere din lange to-do liste og fjerne de lange arbejdsnætter. Lad systemet arbejde for dig i stedet for, at du påtager dig alle opgaver.

Modtag nyheder direkte i din indbakke

21. november 2022

Q4 - 5 nye funktioner i .Cloud

Lad os fortælle dig noget, du måske ikke ved.
Hos MCB er vi knivskarpe til både Magento, Umbraco, HubSpot og Shopify (det ved du sikkert allerede) - men der er et system mere, i hvilket vi ikke bare er gode, der er vi de bedste I VERDEN. Og det med god grund.

08. november 2022

Udvid internationalt med Magento Multistore

Magento er et open source CMS, der er udviklet til at styre og administrere webshops. Det er også en brugerflade, der lader dig håndtere hele dit forretningsflow fra ét administrationspanel. Det betyder, at du bl.a. kan oprette produkter og produktvarianter samt håndtere ordrer, fragt og betalinger ét sted.

03. november 2022

Sådan undgår du at blive snydt over email

Der findes desværre mange internetsnydere derude. Nogle af dem forsøger at finde sin vej til dine private oplysninger igennem emails. Det kaldes email spoofing. Lær hvordan du spotter svindlerne og øger din sikkerhed over email.

Se alle blogindlæg